en
en ru
archi

Zooco Estudio

Zooco Estudio is an architectural firm based in Madrid and Santander founded by architects Miguel Crespo Picot, Javier Guzmán Benito and Sixto Martín Martínez.

  • Architects
  • Zooco Estudio
  • Area
  • 394 sqm
  • Project Year
  • 2015
  • Photographs
  • Orlando Gutierrez

Gust Restaurant

Zooco Estudio is the author of Gust, a restaurant located at number 5 of downtown Genova street in Madrid.

Continue viewing

Clarion Hotel & Congress Trondheim
Space Group

The hotel at Brattøra redefines the classical atrium hotel typology to a new and strong identity. The rooms are arranged/organized in four highly rational structures all oriented towards the perfect view. The rotation transforms the atrium from an enclosed central space to a 3-dimensional star shaped lobby space.

TUVE
Design Systems

This boutique hotel quietly dwells in a local neighbourhood that enjoys moderate distance yet convenience to the bustling CBD while offering an authentic Hong Kong experience with local eateries, market, old buildings, temples and scenery of the Hong Kong Island along the tramways. The hotel is intended to be a getaway from the hustles of the surrounding and the chaos of life. It is a world of tranquillity upon the travellers' arrival and entry into the space.

AMMO
WANG

The Hong Kong Asia Society the architects to create a land mark building as a home for their new head quarters. The resultis a magnificent architectural feat and anopportunity for unique and creative interior experiment.

Plinth House
LAND Arquitectos

The commission was a house for a surfer and his family that would rescue typical elements of the architecture of the area in a contemporary way, and to create spaces protected from the cold southern wind (a constant in the area) and management of the afternoon sunlight, without impairing the view to Punta de Lobos (surf point) in this same direction.

Catch The Views House
LAND Arquitectos

Catch the Views House is originated from an intention of capturing and framing the different existing views at the inside spaces toward the sea and surrounding landscape. To achieve this initial objective, plus considering the strong slope of the site, we arrange and stacked one above the other a set of volumes directed to the selected views from a previous view-shed study. Arranging the interior and exterior program in relation with sunlight and wind exposure, and interconnectedness of the spaces.

Open House
Architects EAT

This project sets out to explore the physical and tactile language of building materials. Using timber as the basis we explored how particular materials responded to touch, sight, sound, weight and patina; while investigating and interpreting their interaction with natural lights and shadows.