en
en ru
archi

WANG

We believe interior design can evoke vivid memories, change behaviour for the present and inspire for the future.

  • Architects
  • WANG
  • Area
  • 185 sqm
  • Project Year
  • 2012
  • Photographs
  • Edmon Leong

AMMO

The Hong Kong Asia Society the architects to create a land mark building as a home for their new head quarters. The resultis a magnificent architectural feat and anopportunity for unique and creative interior experiment.

Continue viewing

Plinth House
LAND Arquitectos

The commission was a house for a surfer and his family that would rescue typical elements of the architecture of the area in a contemporary way, and to create spaces protected from the cold southern wind (a constant in the area) and management of the afternoon sunlight, without impairing the view to Punta de Lobos (surf point) in this same direction.

Catch The Views House
LAND Arquitectos

Catch the Views House is originated from an intention of capturing and framing the different existing views at the inside spaces toward the sea and surrounding landscape. To achieve this initial objective, plus considering the strong slope of the site, we arrange and stacked one above the other a set of volumes directed to the selected views from a previous view-shed study. Arranging the interior and exterior program in relation with sunlight and wind exposure, and interconnectedness of the spaces.

Open House
Architects EAT

This project sets out to explore the physical and tactile language of building materials. Using timber as the basis we explored how particular materials responded to touch, sight, sound, weight and patina; while investigating and interpreting their interaction with natural lights and shadows.

Loughloughan Barn
McGarry-Moon Architects

This unassuming residence is a responsive configuration of skilfully contained views from the interior the manipulation of natural light combined with fluid, informal spaces allowing us to create architecture that has some dramatic moments but does not overly dominate the character of the existing stone barn.

Carlota Hotel
JSª

This project had as its starting point a project of urban archeology. There was nothing left of that hotel other than the typical structure of a motel with exterior corridors overlooking the courtyard as well as countless layers of coatings, aggregates, steps, and ceilings. Today the hotel has 36 rooms, each with a special touch.

CincoMdos
JSª

Cincomdos bought two entire floors at Torre Amsterdam for their new offices. An area that includes a double height space that connnects both levels. The double height space is adopted for collective use, housing some bleachers made of ​​chipboard wood used as a meeting space and training room. A magnolia tree complements the double-height.