en
en ru
The Pool House
The Pool House
Re-Format

A private swimming pool, gym, cycle workshop and greenhouse complex set in the grounds of a large detached house in Haslemere with long ranging views over the South Downs. The project seeks to create a leisure complex from a disused section of the grounds and sets up a new geometry with the existing house to create an improved approach to the house. The design is one of a wrapping stone enclosure with a delicate placed copper roof and central glazed roof light. Thin frame glazing surrounds the pool to allow views out to newly created themed gardens within the grounds.

Triplex Apartment in Prague
Marketa Bromova

The client asked us to design a refurbishment of an existing triplex with great views and his brief was to create a modern living inspired by American mid-century interiors. Our approach was to keep the interior space clean and simple in shapes and put an emphasis on the surfaces. We tried to minimize all details and hide technical fittings in order to support the natural texture or decor of the materials and their visual and haptic qualities.

Chef's Condominium Renovation
FATTSTUDIO

The 1980s condominium is on Charoen-Krung Road, located along the Chao-Phaya River in Bangkok, Thailand. This old building faces the river and is set in a prime location close to the Asiatique Riverfront, sky train, highway, ferry terminal and influential node, Silom.

Penthouse V
destilat

In the course of the revitalisation of the former Werzer cinema in Pörtschach, which was designed by the well-known “Wörthersee-Architect” Franz Baumgartner in 1930, parts of the roof truss were raised to make room for a spacious penthouse. This 250m2 apartment has become the holiday home of a German business family of seven. Bright floors, cosy grey tones, and lavish white surface areas are the sound foundation of this apartment’s serene, harmonious atmosphere.

Y Duplex Penthouse
Pitsou Kedem Architect

This is a small yet complex project of a duplex apartment renovation that was, for the architects, an especially challenging project. How would it be possible to install meaning and architectural values to a roof top apartment in a “standard” uninspired design multi-story building located amongst a row of similar structures in one of Tel Aviv’s bourgeois neighborhoods The apartment was designed to integrate with the architectural language and characteristics of other projects by the architectural firm and thus, using modern architectural values, it combines modern elements by using materials in their raw form: exposed concrete wall, iron stairs and furniture, a terrazzo floor, poured on-site and unpainted wood.